Yüzey Sertleştirici Ne işe Yarar?

Yüzey Sertleştirici Ne işe Yarar?
Yüzey sertleştirici, yüzeylerin dayanıklı olmasını sağlayan zemini kaplayarak koruyuculuk gösteren yapı malzemesidir. Toz halinde serpiştirilerek yüzeyi kaplayan yüzey sertleştirici, genellikle endüstriyel alanların yüzeylerinde kullanılır. Bu alanların, darbelere karşı fazlası ile dayanıklı olması gerekmektedir. Yüzey sertleştirici de bu görevi üstlenmektedir. Yüzey sertleştirici nedir sorusuna da cevap olan söz konusu tanım, ürünün kullanım alanı, içeriği, nerelerde kullanıldığı ve nerelerden alınabileceği yönünde bilgiler vermektedir.


Kuvars içerikli, kimyasal katkıları içeriğinde barındıran ve esas malzemesi çimento olan ürün; fabrikalar, alışveriş merkezleri, otoparklar, iş yerleri gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Renk seçeneklerinin de bulunması sebebi ile istenen yüzeylere uyum sağlayabilmesi büyük bir artı olarak ifade edilebilir.

Yüzey Sertleştirici Uygulaması Nasıl Yapılır?
Yüzey sertleştirici uygulaması öncesinde, seçilen yüzey sertleştiricinin türü ile yapılacak yüzeyin uygunluğuna dikkat edilmelidir. Uygulama, yüzeylere serpiştirilerek uygulanabilmektedir. Bu sayede zeminler, ağırlıklara da dayanıklı hale gelmiş olmaktadır. Yüzeyin eskimesine de engel olan yüzey sertleştirici, birçok alanda güvenle kullanılmaktadır.

Yüzey Sertleştirici Renkleri Nelerdir?
Yüzey sertleştirici renkleri, yüzeye uygun seçim kolaylığı sunmaktadır. Gri, yeşil ve kırmızı gibi renk seçenekleri mevcut olan yüzey sertleştiriciler, istenen verimin alınması için uygulanacak yüzeye göre seçilmelidir. Yüzey sertleştirici, aşınması istenmeyen yüzeyler için kullanılsa da, renk tercihi de kullanım kolaylığının yanımda büyük bir artı olarak sayılabilmektedir.


Yüzey sertleştirici gri renk olan ürün, birçok yüzeye uyumlu olmasından dolayı en çok tercih edilen renklerden biridir. Renklerin seçimi için en iyi adım, söz konusu alanda uzman kişiler tarafından yapılarak uygulanmalıdır. Yüzey sertleştirici özelliklerini ve türlerini bilerek kullanmak, hedeflenen amaca ulaşma konusunda başarılı sonuçlar elde etmeyi sağlayabilmektedir.

Türkiye geneli; aynı gün sevkiyatlı satışlarımız başlamıştır.
Her türlü soru, teknik bilgi veya teklif talepleriniz ile ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.